Make your own free website on Tripod.com
Magazin-Electronic
Antigrip 50 ml
Home

antigrip_dp.jpg

Producator: Dacia Plant

Compozitie: Extracte hidroalcoolice din plantele: Cpasicum annuum, Cynamomum zeylanicum, Coriandum sativum, Foeniculum vulgare, Echinacea sp, Allium cepa.

Continut: 50 ml

Administrare:

Se ia de regula 1/2-1 lingurita de tinctura diluata in 100ml, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. In timpul fazelor acute ale bolii este indicat sa nu se bea toata duza dintr-o data ci sa se bea din pahar inghititura cu inghititura pentru a beneficia la maxim de efectele antiseptice locale, expectorante si antitusive.

Indicatii:

Profilaxia gripei, gripa (mai ales in faza incipienta), rinita (guturai), sinuzita, rino-sinuzita, bronsita cronica si acuta, tuse, faringita, laringita, traheita, dureri de gat in general, raguseala.

Precautii: Avand plante picante foarte puternice in componenta, acest remediu supradozat poate produce arsuri gastrice, incalzire excesiva a corpului.
Contraindicatii: gastrita hiper-acida sensibila la gustul picant, febra foarte mare - peste 38.5 grade (remediul va fi diminuat dupa puseele de febra), hipertensiune accentuata, sensibilitate gastrica foarte accentuata.

6,10Ron